[PAGE_STYLE]

Veelgestelde vragen

Klik op onderstaande knoppen voor antwoorden op veel gestelde vragen

Betalen

 • Ik wil betalen

  U kunt de openstaande aanslag(en) betalen door het volledige bedrag over te maken op bankrekeningnummer IBAN NL68INGB0003086403 ten name van GGN Mastering Credit NV onder vermelding van het betalingskenmerk. Tevens bestaat de mogelijkheid uw betaling via iDEAL te verrichten. Vul altijd het betalingskenmerk in. Dit betalingskenmerk vindt u op onze brief. Let op, betaal alleen aan GGN indien u van ons het duplicaat naheffing hebt ontvangen, anders kunt u betalen bij ParkerenDelft. Op deze manier kunnen zij de betaling matchen.

 • Ik heb al betaald aan GGN invoned

  Als u aan GGN invoned heeft betaald, hoeft u niets te doen. Wij verwerken uw betaling automatisch en zorgen er voor dat verdere invorderingsacties worden gestopt.

  Let op: controleer of uw betaling overeenkomt met de aanslag waarover wij u hebben aangeschreven.

 • Ik heb betaald aan ParkerenDelft

  U moet een kopie van uw betalingsbewijs aan ons toesturen. Dit kan via het contactformulier. Naar aanleiding van uw betalingsbewijs overleggen wij met uw ParkerenDelft. Als de vordering is voldaan, ontvangt u geen bericht meer van ons.

  Als u een betalingsbewijs heeft waaruit blijkt dat u de aanslag die bij GGN invoned in behandeling is heeft betaald, kunt u dit bewijs ook via het contactformulier aan ons verzenden.

  Let op: controleer of uw betaling overeenkomt met de aanslag waarover wij u hebben aangeschreven.

 • Ik heb tweemaal betaald

  Heeft u een bedrag dubbel betaald, dan verzoeken wij u ons via het contactformulier een verzoek om restitutie te doen. Hierin dient u tevens uw IBAN nummer en aanslagbiljetnummer te vermelden.