[PAGE_STYLE]

Voor opdrachtgevers

Waarom opdrachtgevers kiezen voor Invoned

Sinds de start in 2006 is Invoned uitgegroeid tot de tweede grote dienstverlener op het gebied van de dwanginvordering, met meer dan 100 opdrachtgevers. Voor publiekrechtelijke én privaatrechtelijke vorderingen, dus ook voor parkeerbelastingen en Terugvordering en Verhaal.

Invoned is dé innovatieve partner voor lokale overheden. Bij ons verloopt het hele traject van aanslagoplegging, via aanmaning naar dwanginvordering, volgens een van tevoren bepaalde route. Invoned heeft de processen volledig gedigitaliseerd. Natuurlijk kunt u ons ook inzetten in deelprocessen, voor piekbelastingen en second opinions. U bepaalt waar u in- en/of uitstapt. Dit maakt onze aanpak uniek.

Invoned werkt voor en door heel Nederland. De administratieve invordering vindt plaats op ons kantoor in Wijchen. Onze deurwaarders werken geografisch gespreid door heel Nederland. Dat houdt in dat wij een volledige landelijke dekking hebben.

De diverse processen worden door Invoned efficiënt en effectief uitgevoerd met een hoge kwaliteit. Dit blijkt ook uit het feit dat Invoned ISO 9001:2008 gecertificeerd is.