[PAGE_STYLE]

De GGN invoned Overstapservice

Eenvoudig overstappen naar een andere invorderingspartner. Dat is wat wij beloven. De GGN invoned Overstapservice maakt veranderen van de ene naar de andere invorderingspartner op eenvoudige wijze mogelijk. De medewerkers van GGN invoned zorgen ervoor dat de overstap vlekkeloos verloopt en dat uw invorderingsproces gewoon doorloopt.

Controleren

Tijdens een kennismakingsafspraak met een accountmanager van GGN invoned bekijken we samen het contract van uw huidige invorderingspartner. We letten daarbij op de contract- en opzegtermijn en voorkomen dat u dubbel moet betalen. GGN invoned kan u helpen bij het opzeggen van uw huidige contract.

Opdracht plaatsen

Samen bepalen we voor welke diensten u GGN invoned in wilt schakelen. Het werk dat nog bij uw huidige invorderingspartner ligt, maken de medewerkers van GGN invoned kosteloos af. U kunt losse diensten bij ons afnemen, maar ook het gehele invorderingsproces aan ons uitbesteden. Om grip te houden op de uitvoering, krijgt u in dat geval toegang tot de GGN invoned webapplicatie. Daar vindt u alle managementinformatie die u nodig heeft.

Bevestigen

Na de plaatsing van uw opdracht, volgt een bevestigingsafspraak met uw GGN invoned relatiebeheerder. Tijdens deze afspraak bespreken we de huidige stand van zaken: we analyseren samen met u het invorderingsbeleid en de specifieke situatie in uw organisatie. Gezamenlijk maken we afspraken over het vervolg.

Leveren

De medewerkers van GGN invoned gaan zo snel mogelijk voor uw organisatie aan de slag. Samen analyseren we de situatie in uw invorderingspraktijk, zodat wij het GGN invoned systeem daar perfect op aan kunnen laten sluiten. En u volledig kunt profiteren van kostenbesparing.

Afspraak

Als u meer informatie wenst of gebruik wilt maken van de GGN invoned Overstapservice vul dan dit formulier in, vervolgens zullen wij een afspraak met u inplannen.